Torrent es suma als homenatges a Estellés de la mà del col•lectiu Safranar

259

El proper divendres 9 de setembre, a les 21.00 hores i a la plaça Sant Roc de Torrent, tindrà lloc la segona edició de la Festa Estellés a Torrent. Es tracta d'un sopar i vetlada de germanor que s'organitza per pobles de tot arreu de la geografia valenciana en què es fa homenatge a “la figura del poeta valencià més gran del segle XX i un dels grans símbols de la fidelitat a la cultura i el país, Vicent Andrés Estellés”.

Enguany, l'acte comptarà amb l'actuació musical de Ximo Caffarena, qui interpretarà diversos poemes musicats de l'autor de Burjassot. Així mateix, l'associació estellesiana Rodonors Invictes repetiran a Torrent amb un recital i també hi haurà la presentació del llibre ‘Ara Estellés. 12 poemes, 12 cançons a Benicarló’, fruit d'unes jornades estellesianes que tingueren lloc a la ciutat del Baix Maestrat i que compta amb col•laboracions de prestigiosos estudiosos com són Dominic Keown o Jaume Pérez Montaner.

Des del col•lectiu Safranar es destaca que l'ànima de la Festa Estellés és la participació dels assistents, als quals animen a recitar poesia i fer comboi. D'una altra banda, un altre dels aspectes de la Festa Estellés és el gastronòmic. L'organització posarà a disposició dels assistents, i al preu de 5 euros, menjar d'acompanyament de la terra (picadeta, coques de verdura i de llanda, pericana, espencat, rotllets d’anís) així com beguda (aigua, cervesa i mistela) per al sopar faixat que porte cadascú.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.