Torrent es suma als homenatges a Estellés de la mà del col•lectiu Safranar

0
73
Bankia

El proper divendres 9 de setembre, a les 21.00 hores i a la plaça Sant Roc de Torrent, tindrà lloc la segona edició de la Festa Estellés a Torrent. Es tracta d’un sopar i vetlada de germanor que s’organitza per pobles de tot arreu de la geografia valenciana en què es fa homenatge a “la figura del poeta valencià més gran del segle XX i un dels grans símbols de la fidelitat a la cultura i el país, Vicent Andrés Estellés”.

Enguany, l’acte comptarà amb l’actuació musical de Ximo Caffarena, qui interpretarà diversos poemes musicats de l’autor de Burjassot. Així mateix, l’associació estellesiana Rodonors Invictes repetiran a Torrent amb un recital i també hi haurà la presentació del llibre ‘Ara Estellés. 12 poemes, 12 cançons a Benicarló’, fruit d’unes jornades estellesianes que tingueren lloc a la ciutat del Baix Maestrat i que compta amb col•laboracions de prestigiosos estudiosos com són Dominic Keown o Jaume Pérez Montaner.

Des del col•lectiu Safranar es destaca que l’ànima de la Festa Estellés és la participació dels assistents, als quals animen a recitar poesia i fer comboi. D’una altra banda, un altre dels aspectes de la Festa Estellés és el gastronòmic. L’organització posarà a disposició dels assistents, i al preu de 5 euros, menjar d’acompanyament de la terra (picadeta, coques de verdura i de llanda, pericana, espencat, rotllets d’anís) així com beguda (aigua, cervesa i mistela) per al sopar faixat que porte cadascú.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here