Torrent elegix a Noelia Peinado i Carla Pallardó com Falleres Majors per 2016

36 lecturas

Torrent-falleras-mayores-2015

Les Falles de Torrent van elegir a les seues màximes representants per a l’any 2016: Noelia Peinado Arce i Carla Pallardó García, una jove i una xiqueta que en setembre seran proclamades i gaudiran d’un any replet d’actes.

L’Àgora de Parc Central va acollir més de 1.500 persones en una gala que portava per lema “somnis al camí” i que era un homenatge al procés d’elecció de les Falleres Majors, el conegut “camí d’un somni”. Una veu en off que representava una sabata de fallera i anava donant pas a les protagonistes de la nit, 9 xiquetes i 9 joves, que també van ser les principals cares dels vídeos on totes jugaven de manera divertida amb el seu calcer de valenciana.

Primer van desfilar les candidates infantils, una a una, amb una xicoteta descripció sobre les seues aficions i personalitat, per a donar pas al carrusel de les 9 infantils de manera conjunta. Després va ser el torn de les candidates majors que també van desfilar i van fer el carrusel conjunt. El camí i la metàfora de la sabata de valenciana com a símbol de començament i de donar un pas al front van lligar-se amb dos actuacions de dansa clàssica espanyola on el tacó era la part fonamental. El moment més esperat estava a punt d’arribar. Les 18 candidates van fer la seua desfilada final en una bonica composició que va ocupar tot l’escenari de Parc Central, decorat i ambientat, precisament amb les sabates de fallera de les candidates.

Finalment l’alcalde de la ciutat, Jesús Ros i el regidor de Cultura, Alfred Costa, van ser els encarregats de replegar el sobre per part dels membres del jurat (Julio Tormo, Paloma Redondo, Francisco Romero Taroncher, Judith Górriz i Vicente Albert). El moment havia arribat. L’alcalde de la ciutat va ser l’encarregat de pronunciar el nom de la candidata infantil, Carla Pallardó, que després d’uns moments d’incertesa, finalment va esclatar en plor al mig de l’escenari. Després era el torn de Noelia Peinado, qui complia en eixos moments el somni de ser Fallera Major de Torrent. Les màximes representants de 2015, Ester Veguer i Maria Bartual, van felicitar a les afortunades a la vegada que recordaven el que van sentir va tot just un any.

La Falla Nicolau Andreu celebrarà en 2016 el seu 40º aniversari per la porta gran, la seua membre Noelia Peinado es convertix en la segona Fallera Major de Torrent de la comissió, després de l’exercici de 1990, quan les falles de la ciutat van comptar amb la representació de Mª del Mar Cruz López. Per la seua banda, la falla Sedaví aconseguix el difícil repte de tindre de manera consecutiva dos falleres majors infantils de la ciutat, després del regnat de Maria Bartual. Ara, amb Carla Pallardó, la comissió suma un total de 3 FMIT. La primera va ser Marta Jiménez en 2006.

Els himnes de Torrent i de la Comunitat Valenciana, junt amb un ramillet de focs d’artifici, van ficar punt final a l’acte. Com deien les projeccions audiovisuals a l’acte: “El camí comença de nou...”

Carla Pallardó i Garcia té 9 anys i estudia a l’escola La Comarcal. Està molt arrelada a la seua comissió, on tota la seua família forma part de la festa, descendent de la saga d’artistes torrentins més importants, els Pallardó. A ella li corre el color i l’art per les venes. Les seues aficions són: Llegir, dibuixar, pintar, cantar, ballar i escoltar música. És fallera des de que va nàixer.

Noelia Peinado i Arce es considera una persona oberta, simpàtica, humil, senzilla, alegre, extravertida, però també es considera un poc cabuda. Estudia Mestre d’Educació Infantil i Primària, especialitzada en Educació Física. La Crida és el seu acte favorit, tota la seua família ha representant la seua comissió i ella va ser cort infantil de 2004. El seu lloc favorit és la Plaça de la Verge i el seu llibre «El principito».

Cort d’Honor Infantil de 2016: Eva Garcia i Andreu, Nerea Lloret i López, Lucia Casañ i Soriano, Andrea Royo i Muñoz, Claudia Alba i Serrano, Ana Jiménez i Pérez, Rebeca Ródenas i Mercado, Natalia Company i Vilata.

Cort d’Honor major de 2016: Verónica Viamonte i Curbelo, Raquel Triguero i Martínez, Veronica Mora i Cervera, Africa Sánchez i Salas, Mónica Arboleda i Hernández, Yolanda Martín i Martínez, Maria del Carmen Cervera i Lluch i Laura Carrillo i García.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí