Torrent comença les Falles amb el tradicional Trasllat a la Mare de Déu dels Desemparats

466

Torrent comença demà la setmana fallera amb la celebració del tradicional Trasllat a la Mare de Déu dels Desemparats. Un acte organitzat per la falla Cotxera, que començarà a les 18.30 hores des de la parròquia del Bon Consell fins a la parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora.

trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats Torrent

Una cercavila que congrega cada any més centenars de persones que seguixen el recorregut de la Mare de Déu i observen els versos que se li reciten durant el camí. Les 29 comissions, precedides de les màximes representants de la ciutat, Noelia Peinado i Carla Pallardó, juntamentamb les corts d’honor oferiran ramells de flors a la geperudeta als peus de l’arxiprestal. Després de l’arribada a l’església, les comissions falleres passaran d’una en una per la tribuna per a arreplegar els premis obtinguts al llarg de l’exercici faller, així com els adjudicats pels monuments en cada secció, secret que es desvetlarà la mateixa

Un dels actes fallers més devot, carregat d’emoció i sentiment que inicia les múltiples activitats de les Falles de Torrent 2016, que seguiran els pròxims dies 17 i 18 amb l’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.