Torrent celebra este cap de setmana la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats

4 lecturas

Este cap de setmana Torrent celebra les festes en honor a la Mare de Déu dels Desemparats. Dissabte a les 20.30 hores es traslladarà la Mare de Déu des de la parròquia de Sant Vicent Ferrer, pels carrers del Mas del Jutge, fins a la piscina de Sant Lluís. Més tard, a les 11.00 h es portarà la Mare de Déu des de l'ajuntament fins a l'església de l’Assumpció. Diumenge al matí a les 11.00 h serà la missa major, i a la vesprada les festes acabaran amb la processó.

trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats Torrent

A més, enguany es complix el 50é aniversari del Club Herca, i per a celebrar-ho han planificat diverses activitats. En el pavelló Anabel Medina s'organitzarà una competició amb l'objectiu que els xiquets vegen l'activitat física com una pràctica sana. Tots els que s'animen a participar-hi hauran de donar un quilo d'aliments, que es destinaran a obres socials.

La programació de dissabte es completa amb l'actuació de Dani Mateo. L’Auditori acollirà l'espectacle de monòlegs Desencadenado a les 20.00 h. Tots aquells que hi vulguen anar, passaran una vesprada divertida i amena, però sobretot plena de rialles.

Dissabte i diumenge al matí el Centre Ambiental del Vedat organitza un espectacle de màgia, on podrem contemplar trucs del jove mag Álvaro de Lasa. Este espectacle està dirigit a tots els públics. A més, com cada  dissabte,  podrem assistir al mercat d’agricultura ecològica i local que organitzen en el mateix centre.

Una altra proposta la tenim en l'Hort de Trénor. Diumenge d'11.00 h a 14.00 h,   els infants podran jugar i aprendre en el taller Animalets del món, un taller creatiu i multicolor on podran crear l'animal que més els agrade.

I finalment tenim les activitats que organitza FELCAN: diumenge de matí en la plaça de la Unió Musical a partir de les 11.30 h, hi hauran tómboles, parades informatives i una desfilada de gossos sense llar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí