Torrent celebra este cap de setmana la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats

496

Este cap de setmana Torrent celebra les festes en honor a la Mare de Déu dels Desemparats. Dissabte a les 20.30 hores es traslladarà la Mare de Déu des de la parròquia de Sant Vicent Ferrer, pels carrers del Mas del Jutge, fins a la piscina de Sant Lluís. Més tard, a les 11.00 h es portarà la Mare de Déu des de l'ajuntament fins a l'església de l’Assumpció. Diumenge al matí a les 11.00 h serà la missa major, i a la vesprada les festes acabaran amb la processó.

trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats Torrent

A més, enguany es complix el 50é aniversari del Club Herca, i per a celebrar-ho han planificat diverses activitats. En el pavelló Anabel Medina s'organitzarà una competició amb l'objectiu que els xiquets vegen l'activitat física com una pràctica sana. Tots els que s'animen a participar-hi hauran de donar un quilo d'aliments, que es destinaran a obres socials.

La programació de dissabte es completa amb l'actuació de Dani Mateo. L’Auditori acollirà l'espectacle de monòlegs Desencadenado a les 20.00 h. Tots aquells que hi vulguen anar, passaran una vesprada divertida i amena, però sobretot plena de rialles.

Dissabte i diumenge al matí el Centre Ambiental del Vedat organitza un espectacle de màgia, on podrem contemplar trucs del jove mag Álvaro de Lasa. Este espectacle està dirigit a tots els públics. A més, com cada  dissabte,  podrem assistir al mercat d’agricultura ecològica i local que organitzen en el mateix centre.

Una altra proposta la tenim en l'Hort de Trénor. Diumenge d'11.00 h a 14.00 h,   els infants podran jugar i aprendre en el taller Animalets del món, un taller creatiu i multicolor on podran crear l'animal que més els agrade.

I finalment tenim les activitats que organitza FELCAN: diumenge de matí en la plaça de la Unió Musical a partir de les 11.30 h, hi hauran tómboles, parades informatives i una desfilada de gossos sense llar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.