Torrent aposta per la normalització del valencià

620

La regidora d'Educació i Dinamització Lingüística de Torrent, Patrícia Saéz, es va reunir amb el director de Política Lingüística, Rubén Trenzano, per a parlar diferents temes relacionats amb la promoció del valencià a la capital de l'Horta Sud.

IMG_0342

Concretament, el tractament que van fer respecte a la implantació de cursos de valencià en l'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes, equivalents al grau Mitjà i activitats com ara el Pla de Normalització Lingüística que està duent a terme l'Oficina a l'interior de l'Ajuntament van ser protagonistes a la reunió. A més, el director de Política Lingüística va conèixer la campanya Sóc de Torrent que promou l'ús correcte i oficial del nom de la ciutat.

També, a aquesta campanya s'uneix les activitats, formacions, aprenentatges en línia i ajudes econòmiques als comerços per l'ús del valencià que organitza L'Oficina de Promoció i Ús del Valencià. Una sèrie de tasques que persegueixen l'ús del valencià en la societat. Actualment, una de les ajudes econòmiques municipals actives és l'impuls al comerç en valencià que convoca cada any l'Oficina i que està dirigida a tots aquells comerços i empreses que poden obtenir una subvenció de fins a 400 euros per fer en valencià la retolació, el material d'embalatge, la publicitat o les pàgines web.

Per això, la regidora d'Educació i Dinamització Lingüística ha afirmat que "és imprescindible donar suport i promoure l'ús del valencià i oferir formació a totes aquelles persones interessades a aprendre el valencià".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.