Torrent acull una jornada de dinamització dels consells escolars municipals

416

La casa de la cultura de Torrent va acollir una jornada formativa del Sindicat de Treballadores i Treballador de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) sobre els consells escolars municipals, baix el títol ‘Els CEM: una eina per a la participació educativa’, arran de la nova constitució d’aquests òrgans.

Torrent acull una jornada de dinamització dels consells escolars municipalsLa jornada tenia com a objectiu “aclarir una normativa bastant confusa i que cal que siga revisada en profunditat, sinó també per a oferir un marc de debat i discussió sobre la necessitat d’aprofundir en la participació democràtica de tots els sectors educatius i dinamitzar així els Consells escolars. En les últimes dècades hem delegat massa en altres instàncies i hem renunciat al poder de decisió que ens pertoca com a la societat profundament i radicalment democràtica a què aspirem a ser”.

A la Jornada, que va ser oberta per Jesús Ros, alcalde de Torrent, assistiren 60 persones de diferents sectors de la Comunitat educativa. Entres elles, el president del Guaix, membres de la FAC (Federació d’Associacions ciutadanes) de Torrent i de l’associació TDAH +16. També acudiren diversos regidors i regides de la comarca, aixì com tècnics i tècniques d’educació, AMPES, membres dels equips directius dels centres i professorat.

A la taula rodona participaren Cristina Lucendo, regidora d’Alcàsser; Miguel Àngel Martí, Inspector d’Educació; Pilar Tormo, mestra jubilada; Nelson Seguí, exdirector del CEIP 9 d’octubre d’Alcàsser i Amparo Cuesta, expresidenta de l’AMPA de l’IES Veles e Vents de Torrent, que contaren les seues experienciències com a membres dels CEM.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.