Texlimca lliura vora 2.300 euros a la Plataforma de Solidaritat Ciutadana per la roba arreplegada

1378

L'empresa Texlimca, encarregada de la recollida de roba i calçat a Godella, ha fet hui lliurament d'un taló per valor de 2.272,90 a la Plataforma de Solidaritat Ciutadana de Godella fruit del conveni de col·laboració que té amb l'Ajuntament.

Per cada quilo de roba arreplegada en els 7 contenidors que l'empresa té distribuïts per la localitat, Texlimca destina 10 cèntims d'euro a associacions socials de Godella. En 2015 el donatiu, que va ascendir a 2.157 euros, va anar per al Casal de la Pau mentre que, dels quilos de roba i calçat que s'arrepleguen en 2017, serà Càrites Interparroquial de Godella el beneficiari del corresponent donatiu.

“És molt important el nostre paper a l'hora de reciclar, no solament plàstic, cartó i vidre –ha comentat el regidor de Medi ambient, Fernando Oliveros– també les deixalles tèxtils s'han d'intentar reciclar, ja que aproximadament el 90% d'aquestes deixalles són reutilitzables”.

La segona vida d'aquest tipus de peces no solament té una eixida en forma de roba de segona mà, també serveix per a noves fibres que permeten l'elaboració de roba nova, draps, encoixinats, etc. “Esperem la col·laboració de tots per a millorar el nostre medi ambient a més de contribuir amb les associacions socials del nostre poble”, va concloure Oliveros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.