Texlimca lliura vora 2.300 euros a la Plataforma de Solidaritat Ciutadana per la roba arreplegada

0
387

L’empresa Texlimca, encarregada de la recollida de roba i calçat a Godella, ha fet hui lliurament d’un taló per valor de 2.272,90 a la Plataforma de Solidaritat Ciutadana de Godella fruit del conveni de col·laboració que té amb l’Ajuntament.

Per cada quilo de roba arreplegada en els 7 contenidors que l’empresa té distribuïts per la localitat, Texlimca destina 10 cèntims d’euro a associacions socials de Godella. En 2015 el donatiu, que va ascendir a 2.157 euros, va anar per al Casal de la Pau mentre que, dels quilos de roba i calçat que s’arrepleguen en 2017, serà Càrites Interparroquial de Godella el beneficiari del corresponent donatiu.

“És molt important el nostre paper a l’hora de reciclar, no solament plàstic, cartó i vidre –ha comentat el regidor de Medi ambient, Fernando Oliveros– també les deixalles tèxtils s’han d’intentar reciclar, ja que aproximadament el 90% d’aquestes deixalles són reutilitzables”.

La segona vida d’aquest tipus de peces no solament té una eixida en forma de roba de segona mà, també serveix per a noves fibres que permeten l’elaboració de roba nova, draps, encoixinats, etc. “Esperem la col·laboració de tots per a millorar el nostre medi ambient a més de contribuir amb les associacions socials del nostre poble”, va concloure Oliveros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here