Teatre infantil, sarsuela, monòlegs i la música de fusión, protagonistes de la nova programació del TAMA

0
85
Bankia

La nova programació del TAMA d’abril a juny té un gran cartell d’actuacions i del més variat aglutinant des del teatre infantil a la sarsuela passant pels monòlegs o la música de fusió.

A més, de Concha Velasco, moltes cares conegudes retrobarem este trimestre al TAMA com la de Patricia Pardo que representarà ‘Comissura’ o PTV Clowns amb ‘Adivinaguas’ dins del cicle escolar ‘Anem al teatre’, on a més, es representaran ‘El conte de la lletera’, ‘Tangram’ amb la companyia ‘Tot de retruc’ i La Colla de l’Escola Municipal de Teatre d’Aldaia amb ‘Els mosqueters de la reina’. Una altra de les cites imprescindibles seran les titelles de la companyia alemanya Familie Floz amb l’espectacle ‘Hotel Paradiso’.

Com no, la música també és un dels grans protagonistes amb concerts de la Unió Musical d’Aldaia, la Banda Simfònica, la Coral Aubada i l’Orfeó o el dècim aniversari de l’Scholla Cantorum. A més, cap destacar les sarsueles ‘La verbena de Paloma’ i ‘La revoltosa’ dins de la setmana dels majors o el final de temporada el 4 de juny amb la companyia madrilenya de músics-actors Ron Lalá i ‘Mundo y final’.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here