Teatre infantil, per a adults i molt d'humor a la primera quinzena de juny del Teatre Auditori de Catarroja

772

El Teatre Auditori de Catarroja (TAC) es plenarà d'humor i de màgia esta primera quinzena de juny amb els tres espectacles programats. El diumente 10 de juny, a les 18 hores, la companyia La negra teatre portarà al TAC En els núvols, un text de Diego Guill dirigit a xiquets d'entre 3 i 6 anys.

En els núvols és la història del que se sent diferent. Un xiquet que, a voltes, escaparia volant com un globus i es colaria en l'univers. Que té un amic que és un núvol. En els núvols és una obra on les bombolles de sabó es converteixen en marionetes i on la imaginació s'apropia de tot quan la realitat et dóna l'esquena.

El dissabte 16 de juny, serà el torn per als més majors i, a més, amb doble sessió. A les 20 hores, l'obra de teatre A España no la va a conocer ni la madre que la parió. La cèlebre frase que Alfonso Guerra va pronunciar al final de la Transició li dóna títol a aquesta obra, plantejada entorn de dues generacions de joves en una família espanyola d'esquerres.

Víctor Sánchez Rodríguez, després de l'entusiasme que va despertar amb el seu Nosaltres no ens matarem amb pistoles (Premi Max Millor Autor Revelació), dirigeix i signa juntament amb Lucía Carballal aquest espectacle.

Després, a les 23 hores, al cicle Les nits a La Tramoia, s'ha programat l'espectacle de Patricia Sornosa, d'entrada lliure a La Tramoia, la nova cafeteria del TAC. Patricia Sornosa, últim fitxatge de Comedy Central, extrau la seua comèdia bussejant entre la brossa humana. Aquest cap rapat de l'humor ve disposada a fer riure molt al públic. I també a espantar-li un poc, presentant en el seu espectacle un mostrari dels assumptes que més li irriten. Humor combatiu en aquest xou apte per a públic adult.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.