Susana Vinuesa Bautista i Valeria Carrasco Rovira, proclamades Falleres Majors d’Alaquàs 2017

576

El Castell d’Alaquàs va acollir el passat diumenge 25 de setembre l’acte oficial de Proclamació de Falleres Majors per a l’any 2017 organitzat per Junta Local Fallera d’Alaquàs. Susana Vinuesa Bautista i Valeria Carrasco Rovira van ser proclamades com a les màximes representants per al nou exercici faller que amb aquest acte s’enceta.

falleres-majors-i-alcaldessaL’acte es va iniciar amb un acomiadament emotiu per part de les Falleres Majors del 2016, Amparo Zomeño Roselló y Paula Tormos Tàrrega, que van agrair el treball realitzat al llarg d’aquest any pel món faller.

A continuació, l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la regidora de Falles, Isabel Mondéjar, van proclamar oficialment les noves representants falleres majors.

Susana Vinuesa Bautista és fallera de la comissió Plaça de la Llibertat des de la seua fundació l’any 2000. L’any 2001 va ser Fallera Major Infantil de la seua agrupació i el 2003 va formar part de la Cort d’Honor Infantil d’Alaquàs. El 2010, quan la comissió complia una dècada va repetir com a Fallera Major. D’altra banda, Valeria Carrasco Rovira és fallera des que va nàixer a la Falla Plaça Bueno Aires, -ara fa deu anys- i el 2014, quan la falla celebrava el trenta aniversari, va ser Fallera Major Infantil.

El proper acte de Junta Local Fallera tindrà lloc el dissabte 22d’octubre a l’Auditori, quan es celebrarà la Presentació de les Falleres Majors d’Alaquàs per a l’any 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.