Soro III es proclama bicampió de l’Individual d’escala i corda

556

Massamagrell. Soro III. Campio Individual. Pilota

El trinquet de la Ciutat de la Pilota, de Moncada, es va engalanar amb motiu de la disputa de la final del Campionat Individual d’escala i corda-Trofeu President de la Generalitat que enfrontava a Àlvaro, onze vegades campió i a Soro III, qui defensava títol obtés l’any passat davant Santi de Finestrat.

Davant una nombrosa assistència de públic, i en un marc impresionant, Soro III aconseguia una important victoria davant l’històric Àlvaro. En este cas, Pedrito compartia equip amb Soro III i Oltra amb Àlvaro. El de Massamagrell començava fortíssim arrivant a posar en el marcador un 50 per 20 al seu favor. A partir d’eixe momento el de Faura s’ha trobat molt més còmode que al principi aconseguint fer tres jocs seguits per ficar un 35 a 50. Soro III ha agafat aire per tal de fer els dos últims jocs seguits acabant l’envit amb el 60 35 final.

El trinquet va registrar molt bon ambient, amb una molt bona entrada, en una final que ha estat presidida pel propi President de la Generalitat, Alberto Fabra, al qui han acompanyat el Conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano, el President de la Federació de Pilota, Daniel Sanjuán, Juan José Medina, alcalde de Moncada, José María Catalunya de Fundació Bancaixa i Alfredo Hernando, de Valnet.

D’aquesta manera, Soro III, aconsegueix el que és el seu segon individual, entrant així en un selecte club de quatre jugadors que han aconseguit més d’un individual, i que formaven fins ara, Genovés, Sarasol I i Àlvaro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.