Silla ultima tots els detalls per a celebrar la XIV edició de la Fira de Sant Sebastià

0
111

Menys d’un mes queda perquè arribe la Fira de Sant Sebastià. Una fira que al gener celebrarà la seua 14a edició i que l’Ajuntament de Silla espera, com sempre, que siga de nou la punta de llança per a promoure el sector agrícola i comercial del nostre poble.
Des de l’oficina de gestió de la Fira s’ultimen tots els detalls per a celebrar aquest esdeveniment al voltant del nostre patró el divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 de gener del 2013. Enguany es continua amb les mateixes línies que en l’edició passada, pel suport i el foment del comerç local. Per això, l’Ajuntament ha decidit mantindre el preu de les casetes respecte a l’any anterior per als comerços de Silla que vulguen participar a la Fira.

Segons paraules de la regidora de Festes, Amada Garrido, “tenim de nou com a objectiu prioritari incentivar la participació en aquesta Fira. La nostra decisió és continuar mantenint els preus de l’edició anterior, és a dir, mantindre la rebaixa que es va fer per al 2012 del 50% als comerciants locals respecte a la del 2011, per facilitar que tinguen la possibilitat d’estar presents en la Fira de Sant Sebastià.”

”Una de les prioritats de la Regidoria de Comerç”, segons la regidora, “és donar suport al comerç local i més en aquests temps tan complicats. A Silla els nostres comerços, a més de ser punters en qualitat, innovació i servei, s’adapten perfectament a les necessitats de cada moment, per això les nostres actuacions i els serveis que s’ofereixen des de l’Ajuntament de Silla sempre seran en pro de l’oferta al comercial local. Les previsions que tenim de participació són pràcticament les mateixes que les de l’any passat i, per descomptat, se seguirà mantenint la part de les picadetes que tan bé va funcionar en l’edició passada“.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.