Silla prepara una nova edició de la Ruta de la Tapa amb quatre nous establiments participants

596

cartel ruta de la tapa sillaAESI i l’Ajuntament de Silla han preparat una nova edició de la Ruta de la Tapa, patrocinada per Unika Loli Blázquez, que tindrà lloc durant dos caps de setmana: el pròxim 21 i 22 de novembre i el 28 i 29 de novembre. En aquesta nova edició, cha hagut un increment considerable del nombre de participants respecte a l’edició anterior: van ser 12 bars i restaurants més dos pubs els que van participar i en aquesta pròxima edició ho faran 16 bars i restaurants més dos pubs.

Totes les tapes s'acompanyaran de beguda i es fixa un únic preu per a tots els establiments participants: 2 euros. D'aquesta manera tots els participants concursen en igualtat de condicions i resulta molt més clar per al consumidor, destaquen des de l'Ajuntament. Com l’anterior edició, la finalitat és promoure els bars i restaurants de la localitat mitjançant la cultura gastronòmica de la tapa.

D'aquesta manera, participaran tots aquells establiments interessats dedicats a la restauració, mitjançant la presentació d'una tapa a concurs que serà sotmesa a votació d’un jurat que valorarà la millor tapa i s’encarregarà de vetllar perquè es complisquen els horaris i la normativa.

Per altra banda, el consumidor tindrà unes paperetes numerades per tapa que consumisca, que haurà de guardar-les. El número que coincidisca amb el sorteig de la ONCE del dia 30 novembre, tindrà un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.