Silla obre les portes de la primera aula pública per a escolars de 2 anys al CEIP Sant Roc

808

Silla obre les portes de la primera aula pública per a escolars de 2 anys al CEIP Sant Roc que acull 18 escolars nascuts el 2014. Silla es va adherir al projecte d'incorporació del nivell educatiu de 2 a 3 anys en col·legis d'educació infantil i primària de titularitat de la Generalitat.

silla-nova-classe-de-2-amys

Durant el mes d'agost, l'Ajuntament de Silla ha realitzat les obres a l'aula de 2 anys del CEIP Sant Roc per adaptar-la a les necessitats de la primera infància i amb la normativa de requisits mínims del primer cicle d'infantil.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i la regidora d'Educació, Raquel Sánchez, han visitat l'aulari d'infantil del CEIP Sant Roc per rebre els escolars més xicotets i les seues famílies en el primer dia d'escola.

Sobre el projecte de l’aula de 2 anys, l'alcalde Vicente Zaragozá ha expressat que “per aquestes coses val la pena fer política, per garantir l'educació pública, gratuïta i de qualitat”.

Al seu torn, la regidora d'Educació, Raquel Sánchez, ha afegit que “estrenar una aula pública d'Infantil és una bona notícia per a Silla perquè significa que hem creat places públiques en una etapa en què no existien i, amb això, estem millorant l'oferta educativa de Silla, des de la inclusió, la protecció i l'educació integral en la primera infància”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.