Silla obre les portes de la primera aula pública per a escolars de 2 anys al CEIP Sant Roc

0
183

Silla obre les portes de la primera aula pública per a escolars de 2 anys al CEIP Sant Roc que acull 18 escolars nascuts el 2014. Silla es va adherir al projecte d’incorporació del nivell educatiu de 2 a 3 anys en col·legis d’educació infantil i primària de titularitat de la Generalitat.

silla-nova-classe-de-2-amys

Durant el mes d’agost, l’Ajuntament de Silla ha realitzat les obres a l’aula de 2 anys del CEIP Sant Roc per adaptar-la a les necessitats de la primera infància i amb la normativa de requisits mínims del primer cicle d’infantil.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, han visitat l’aulari d’infantil del CEIP Sant Roc per rebre els escolars més xicotets i les seues famílies en el primer dia d’escola.

Sobre el projecte de l’aula de 2 anys, l’alcalde Vicente Zaragozá ha expressat que “per aquestes coses val la pena fer política, per garantir l’educació pública, gratuïta i de qualitat”.

Al seu torn, la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, ha afegit que “estrenar una aula pública d’Infantil és una bona notícia per a Silla perquè significa que hem creat places públiques en una etapa en què no existien i, amb això, estem millorant l’oferta educativa de Silla, des de la inclusió, la protecció i l’educació integral en la primera infància”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here