Silla obre el període d’inscripció al VII Curs virtual per a pares en família

482

La Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció de Silla ha obert el període d’inscripció per a la setena edició del Curs virtual per a pares en família, que serà del 30 de setembre al 5 de novembre. L’objectiu d’aquest curs virtual i gratuit és exposar les estratègies per a tractar l'educació familiar a l’abast de tots.

Es tracta d’un espai en Internet on s’ofereixen pautes senzilles per orientar els pares si tenen dubtes sobre l’educació dels seus fills, sobre com prevenir les conductes de risc i també com trobar informació sobre el consum de drogues o sobre com millorar les relacions familiars.

A més d'aquests temes, el curs compta amb material audiovisual, per explicar de manera gràfica i directa molts dels temes tractas; activitats en els diversos mòduls de continguts; assessorament professional, on tècnics especialistes en prevenció familiar de la FAD respondran els dubtes dels participants; i fòrums de participació, on els pares i mares poden expressar les opinions i intercanviar impressions.

Les inscripcions poden fer-se en l’aula virtual http://aulavirtual.fad.es/enfamilia_VALENCIA.htm. També és pot consultar més informació a la web www.fad.es o al telèfon 963868053.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.