Silla informa sobre la nova normativa d’animals de companyia que estableix sancions de fins a 18.000 euros

376

Des de la Regidoria de Salut Publica de Silla s’ha iniciat una campanya informativa sobre les noves ordenances referents a animals de companyia i animals potencialment perillosos. L’incumpliment d’algun dels seus articles pot conduir a sancions de fins a 18.000 euros.

Segons han informat fonts municipals, “es fa necessària l’actualització de les normatives municipals a les actuals necessitats de la societat amb la finalitat d’augmentar l’eficàcia de l’actuació publica municipal en la lluita per la defensa dels drets dels animals i contra les molèsties que puguen provocar per la manca de responsabilitat dels propietaris”.

El reglament municipal d’animals de companyia i d’animals potencialment perillosos té per objecte assenyalar la normativa que assegura a la propietat dels animals i la seua adequada estada als habitatges, així com les garanties higièniques per tal d’evitar les molèsties que generen els animals al veïnat i en la via publica garantint als animals l’adequada protecció, manteniment i bon tractament.

El triptic informatiu inclou l’advertència de que no complir les normes relatives als animals de companyia i dels potencialment perillosos pot suposar una sanció de fins a 18.000 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.