Silla finalitza les obres de pavimentació a la Plaça del Poble i comença a instalar el mobiliari urbà

0
307

Després de mesos de treball, ja s’han finalitzat les obres de remodelació de la cèntrica plaça del Poble de Silla, on es troba l’Ajuntament i l’església. Es tracta d’un dels espais més emblemàtics de Silla i aquestes obres, segons el Govern municipal, van a convertir la plaça en un espai més accessibles per als vianants.

placa-del-poble-silla El paviment ha sigut substituït per pedra natural, donant una continuïtat completa a tota la plaça i al recorregut entre el carrer de València i el carrer de Sant Roc.

A més, les obres també s’han centrat a adaptar i millorar els accessos de l’església parroquial, l’obra ha consistit en la instal·lació d’una rampa per a accés de minusvàlids i persones amb mobilitat reduïda a l’edifici, respectant l’antiguitat de l’edifici.

Una vegada finalitzades les obres, els treballs es centren ara en la col·locació del mobiliari urbà, que per a fer factible els múltiples usos tradicionals de la plaça i la celebració d’actes religiosos i civils de tot tipus (processons, festa major, plaça de bous, etc), tant els pilons com la resta de mobiliari urbà seran desmuntables. placa-del-poble-silla-mobiliari-urba

“Amb aquest projecte, l’equip de Govern posa de manifest una de les seues prioritats com és la recuperació del centre històric de Silla per als veïns”, expliquen. Les obres de remodelació han sigut finançades per la Diputació de València, a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles per a l’any 2015, i el cost total amb l’IVA inclòs és de 147.340 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here