Silla espera repetir l’èxit de l’any passat i rebre a més de 35.000 persones a la 16a edició de la Fira de Sant Sebastià

343

sant sebastia silla previaDivendres que ve, a les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració oficial de la 16a edició de la Fira de Sant Sebastià a càrrec de l’alcalde de Silla, Serafín Simeón, qui estarà acompanyat per la resta d’autoritats. A l’acte assistirà la directora general de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga. El Consistori espera rebre, al menys, les més de 35.000 persones que visitaren l’any passat la Fira.

Després de tallar la cinta roja com a acte simbòlic, l’alcalde, junt amb la resta d’autoritats, acompanyats per la música a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional Municipal de Silla, faran un recorregut pel recinte firal per saludar tots els expositors.

Aquest any el nombre total d’estands puja de 80 a 91. El nombre d’expositors ha pujat, sobretot, en l’àrea d’alimentació que puja en sis expositors més. L’àrea de restauració continua mantenint-se en 8 bars. En aquesta edició, hi haurà tres fires medievals, que congregaran més de 120 artesans, i dues fires d’atraccions, “dades positives per a aquesta edició”.

A més de la pujada d’expositors, hi haurà al llarg dels tres dies una gran quantitat d’activitats que faran que la Fira estiga molt ambientada. Avui en dia es consolida com una de las fires més importants de la comarca. Més de 35.000 persones s’aproparen a Silla en l’últim any per a gaudir d’aquest aparador comercial i gastronòmic ple d’activitats per a tots el públics i ofertes comercials molt diverses.

Aquesta Fira, des del seu naixement, ha sigut un impuls per al nostre comerç, la nostra agricultura i els nostres serveis. Esperem que millore el fred, que la gent isca al carrer com és costum i que siga un èxit de convocatòria al nostre municipi”, assenyalen des de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.