Silla es prepara per celebrar la Setmana de la Dona amb la colaboració d’associacions i veïns

390

la foto 3Des de la Regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Silla, encapçalada per Carolina Manzano, en col·laboració amb Col·lectiu de Dones de Silla, Dones Progressistes, Dones amb Compromís, el Conservatori, l’associació Amics de la Poesia, l’EPA i l’associació d’Ames de Casa, s’ha preparat un programa carregat d’activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març.

Així, el 25 de febrer, a les 19.00 hores, es va inaugurar a la Casa de la Dona de l’exposició Mestres del pinzell. Pintors del segle XIX. El 2 de març, també a les 19.00 hores, hi haurà una pel·lícula i xerrada posterior a la Casa de la Dona i el dia 3, a la biblioteca, es presentarà el poemari d’Encarni Pons Sense títol.

El 4 de març, a les 17 hores, xocolatada a la seu de les Mestresses de Casa Tyrius i, a les 19.30 hores, actuació de l’Orquestra del Conservatori a la Sala d’Audicions de la Lírica. El 6 de març tindrà lloc un marató de lectura a la Casa de la Dona a partir de les 10.00 del matí i, per la nit, sopar del 8 de març també a la Casa de la Dona.

Per últim, el mateix 8 de març, al migdia, Volta a Peu Solidària. Els aliments arreplegats es destinaran al menjador social del poble. Per la vesprada, a les 19.30 hores, un recital de poesia al Teatre de la Plaça donarà per tancada la Setmana de la Dona 2015.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.