Silla demana 590.000 euros al Servef per a un projecte de city marketing, comerç i turisme

1186

Silla. ayuntamiento-de-sillaEn el marc del Pla d’Ocupació s’ha sol·licitat una subvenció per al Taller d’Ocupació Activem Silla, un projecte de citymarqueting i desenvolupament comercial i turístic, amb les especialitats formatives d’implantació i animació d’espais comercials, desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactiu i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Es tracta d’un projecte innovador per les especialitats formatives  dins dels nous jaciments d’ocupació i sectors amb gran potencialitat com a generadors d’ocupació: comerç de proximitat, noves tecnologies de la informació i comunicació i millora de l’entorn.

Seran destinataris del Taller d’Ocupació les persones desocupades de llarga duració, amb 25 anys o més en situació o risc d’exclusió social acreditada pels serveis socials de les administracions públiques. Els alumnes tenen, des del primer dia, un contracte de formació amb un salari del 120% del salari mínim interprofessional

La duració del Taller de Formació és d’un any. S’ha d’iniciar abans del 31 de desembre de 2013. La subvenció sol·licitada al SERVEF és de 589.760, 80 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.