Silla arranca el calendari festiu amb la la inauguració de l’exposició del Ninot

0
51

Més de 500 fallers de les comissions de Silla es van apropar el diumenge 17 de febrer a la Nau de la Cultura per assistir a l’acte d’inauguració de l’exposició del Ninot. Un acte que va començar a les 17.30 de la vesprada amb l’assistència de l’alcalde, Serafín Simeón, la regidora de Festes, Amada Garrido, la regidora de Benestar Social, Pilar Bermell, la Junta Local i les màximes representants de totes les falles del municipi.
Al carrer del Castell, l’alcalde va dirigir unes paraules als assistents agraint l’esforç que fan totes les comissions per mantindre vives les tradicions i la festa i desitjant a tots els assistents unes bones falles. De seguit, van procedir a tallar la cinta roja i així quedava inaugurada oficialment l’exposició del ninot al nostre poble.

Les màximes representants de les festes van passar primer a l’espai per gaudir i visitar els seus ninots i els de la resta de falles i, després de les fotos protocol•làries, el recinte es va obrir a tot el món. Més de 500 persones van entrar per veure els ninots majors, infantils i indultats que van presentar les comissions.

En finalitzar l’acte, tot el món es va dirigir a la Nau Jove on l’alcalde, Serafín Simeón, i el president de Junta Local, Vicente García San Andrés, van lliurar les recompenses de la Junta Central Fallera i la Junta Local. Es van viure moments molt emotius com va ser el lliurament dels bunyols de fulles de llorer amb brillants als fallers i falleres del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.