Silla abaixa el preu de l’estand un 50% als comerciants locals per a la Fira de Sant Sebastià

0
68
Bankia

A menys d’un mes perquè comence la Fira de Sant Sebastià, des de l’oficina de gestió de la Fira s’ultimen tots els detalls per a celebrar la 13a edició al voltant del patró de Silla població els dies divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 de gener del 2012.
Enguany, atenent a la situació de crisi econòmica, i com a suport i foment al comerç local, l’Ajuntament ha decidit aplicar una rebaixa especial del preu de les casetes respecte a l’any anterior per als comerços de Silla que vulguen participar a la Fira.

Segons paraules de l’alcalde, Serafín Simeón: “El nostre objectiu és aconseguir, fins i tot, superar el nombre d’expositors de l’any anterior a pesar de l’handicap que suposa la crisi. Enguany, a causa dels problemes que els nostres comerciants estan suportant per l’abaixada del consum, hem decidit abaixar el preu de l’estand un 50% als comerciants locals per facilitar que tinguen la possibilitat d’estar presents en la Fira de Sant Sebastià”.

Per altra banda, Amada Garrido, regidora de Comerç, Turisme i Festes afirma: “Per a Silla el comerç local és fonamental, és el reflex de les nostres tradicions i el reflex que som una ciutat activa. Una de les prioritats de la Regidoria de Comerç és donar suport al comerç local i més en aquests temps tan complicats per a molts. A Silla els nostres comerços, a més de ser punters en qualitat, innovació i servei, s’adapten perfectament a les necessitats de cada moment, per això les actuacions i els serveis que s’ofereixen des de l’Ajuntament de Silla sempre seran en pro de l’oferta al comercial local. Així que hem considerat que era primordial incentivar la participació en aquesta Fira”.

D’aquesta manera, els comerciants de Silla que agafen un estand hauran de pagar 150€ (açò suposa una rebaixa de 125€ respecte a l’any passat). Els que agafen dues casetes pagaran 300€ (rebaixa de 300€ respecte a la Fira anterior) i els que n’agafen tres pagaran 500€ (rebaixa de 550€ respecte a l’última edició).

Els comerciants que no estan ubicats a Silla que agafen un estand es queden igual que l’any passat, és a dir, que paguen per una caseta 550€. Els que agafen dos estands la rebaixa serà de 100€ respecte a l’any passat, és a dir que el preu serà de 1.200€ i els que vulguen tres estands la rebaixa serà de 400€, és a dir, que tindran un cost de 1.700€.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here