Serveis Socials de La Pobla de Farnals atén 858 peticions durant el tercer trimestre

0
604

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha atès 858 casos de veïns i veïnes que patixen dificultats econòmiques, socials i familiars, a través del Departament de Serveis Socials municipal durant el tercer trimestre de l’any.

L’últim balanç indica que el col·lectiu de persones amb diversitat funcional ha sigut el que més suport ha necessitat, amb 188 peticions d’assistència. Este fet marca un canvi de tendència ja que, l’any passat, la tercera edat va ser el grup que més atenció va requerir. Ara, en canvi, les persones d’edat avançada ocupen la segona posició, amb 165 demandes realitzades.

Altres sectors de la població que han representat un volum important de casos d’atenció han sigut les famílies, les quals han sumat 114 consultes, i els immigrants, amb 106. En menor mesura, s’han atés altres grups com persones depenents o amb problemes d’addiccions. A més, cal destacar que dels 858 veïns i veïnes atesos, només 30 demanaven assistència per primera vegada, la qual cosa indica que la majoria ja havia acudit als serveis socials prèviament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here