El servei d’atenció psicopedagógica de l’alumnat de Sedaví augmenta de 3,5 a 15 hores setmanals

1224

L’alcalde de Sedaví, Josep Ferran Baixauli, ha signat un conveni amb els directors del col·legi Sedaví, José Julio Molina i Alejandra Molina, per a facilitar l’atenció psicopedagògica a l’alumnat del centre, de 2n cicle d’Educació Infantil i Primària. Els alumnes de 3 i 4 anys seguiran sent atesos per la profesional tècnica del Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Segons explica la regidora d’Educació, Filo Baixauli, “l’Ajuntament aposta, malgrat ser una competència impròpia, per l’equitat de tot l’alumnat del municipi. Després de trobar-se una necessitat evident en aquest servei”. Aquest fet suposa que l’atenció a l’alumnat augmenta de 3 hores i mitja fins a quinze hores setmanals.

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la direcció del centre i l’AMPA, han treballat per aconseguir aquest conveni de col·laboració. La psicòloga que s’incorpora tindrà les següents funcions: l’atenció a la diversitat, orientació individual, assessorament grupal, col·laboració i coordinació en tasques d’intervenció logopèdica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.