Sergi Ruiz, actual edil a l’Ajuntament de Foios, serà el candidat de Compromís per Foios

0
66
Bankia

Compromís per Foios, formada pel Bloc, Iniciativa, Verds i gent independent, es presenta a les eleccions municipals. Sergi Ruiz, actual edil a l’Ajuntament de Foios, serà el candidat de Compromís.


“Tenim un projecte clar, Compromís per Foios ha impulsat les decisions importants d’esta legislatura: la baixada de l’impost de la contribució, les inversions del Pla Zapatero. Nosaltres hem frenat l’urbanisme sense control i hem posat el futur urbanístic de Foios en mans d’una institució pública d’alta qualificació com és la Universitat Politècnica de València” diu Sergi Ruiz.

Ruiz afirma que “per a nosaltres, l’alcalde de Foios, encara que el seu partit governa en la Generalitat i a la Diputació, no ha estat capaç de portar les inversions que necessitàvem, ni ha complit les promeses electorals: no ha tornat a parlar del soterrament de les vies, ni ha implantat la gratuïtat dels llibres de text. Han estat quatre anys de mala gestió econòmica i encara que ha disposat dels diners de la revisió cadastral els proveïdors no cobren des de l’estiu passat i deixa un ajuntament endeutat en més d’1.000.000 d’euros”.

Segons Sergi Ruiz, “les nostres prioritats són un centre de l’Escola Oficial d’Idiomes i la tercera escola d’infantil i primària del poble, treballar en els sectors més castigats per la crisi i amb els desafavorits i rebaixar el 10% el gasto de l’ajuntament”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here