Sense consulta d’especialitats per un ascensor avariat

353

L'únic ascensor del centre d'especialitats porta més d'una setmana avariat i els pacients amb problemes de mobilitat no poden pujar a les consultes de la primera planta. Per al portaveu del Bloc a l'Ajuntament de Burjassot, Jordi Sebastià, “és absolutament inacceptable que la Conselleria mantinga més d'una setmana l'únic ascensor d'un centre de salut absolutament massificat, com és el d'especialitats de Burjassot, més d'una setmana sense funcionar”.
A més, ha explicat després de comprovar-ho que alguns pacients en cadira de rodes es quedaven sense ser atesos per especialistes com l'odontòleg, perquè no podien accedir a la consulta i el metge no podia atendre'ls”.

“L'incident -comenta Sebastià- és un gra més en la muntanya de despropòsits de la Conselleria de Sanitat a Burjassot. Hi ha especialitats, com ara dermatologia, que estan donant cita per a després de set mesos, i l'ampliació del centre del carrer Rubert i Villó continua sense arribar. Parts de les sales d'espera del centre d'especialitats s'han hagut d'habilitar com a consultes i la saturació és de vegades insuportable”.

El Bloc espera que els reposables de zona actuen “de manera inmediata” per resoldre aquest problema puntual i exigirà en les Corts Valencianes que la Conselleria complesca els compromisos d'ampliació del centre de salut i del personal mèdic asdscrit.

“Si això no es produeix prompte, podem entrar en una fase d'autèntic col•lapse sanitari”, ha advertit Sebastià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.