Sedaví tanca les festes de Moros i Cristians en honor al seu patró Sant Torquat

1042

Sedaví va concloure les festes de Moros i Cristians en honor al seu patró Sant Torquat. En la vesprada del divendres va tindre lloc l'Assentament Moro en el que la Capitana Mora Pepita Alapont i les seues Bandereres Marta i María Herrera van prendre possessió del Castell situat en la Plaça Ausiàs March.

En la matinada va tenir lloc una divertida Retreta amb discomóbil, en la que els membres de les diferents comparses van desfilar disfressats pels carrers del municipi.

Ja el dissabte va tindre lloc l'acte principal de la festa amb l'entrada oficial dels bàndols moros, representats per la Filà Almoràvides i la Filà Mossàrabs i dels cristians amb la Comparsa Contrabandistes i la Ordre de Cavallers Templaris de Beniçidavi, que van vestir les seues millors gales en una multitudinària desfilada.

Finalment el diumenge es va realitzar en el matí una desfilada amb visita a la Residència Nova Edat i en la vesprada van concloure els actes amb l'Ambaixada Cristiana, en la que el Capità Cristià José Miguel Santiago i la seua Banderera Sonia Bartual van prendre el Castell, una desfilada final i la Rodà de Banderes en l'Església de Sedaví davant el patró del municipi per part de capitans i bandereres i després en la Plaça d’en Jaume I per la resta de membres de les quatre comparses.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.