Sedaví inicia els actes de la Setmana de la Mobilitat amb el ‘Park(ing) day’

0
188

Sedaví va iniciar els actes amb motiu de la Setmana de la Mobilitat amb un Park(ing) day, que és una celebració anual i global en la que artistes, dissenyadors i ciutadans comuns col·laboren per a transformar temporalment estacionaments de vehicles en espais o àrees verdes públiques temporals.

parking-day-sedavi-2 L’acte, convertit en celebració urbana mundial, es va pensar com a manifestació en contra de la prevalença dels espais d’estacionament sobre els espais destinats als ciutadans, que en algunes ciutats aconsegueixen el 30% de l’espai públic, i que en l’actualitat es realitza en vint-i-una localitats espanyoles, entre elles, sedaví.

En aquesta ocasió el jurat va tindre l’oportunitat de triar el millor PARK(ing) entre la Falla Bressol del Moble, Associació Contra el Càncer i Falla Sant Torquat, ja que la Falla Nou Sedaví va participar fora de concurs. parking-day-sedavi-1

La fallada del jurat es donarà a conèixer el dijous, durant la Festa de Mobilitat que tindrà lloc a la vesprada en la plaça d’en Jaume I, amb recorregut amb bicicleta i berenar per als xiquets menors de 12 anys que prenguen part en la iniciativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here