Sedaví dona llum verda al Pla d’Emergències i crea l’Agrupació de voluntaris de Protección Civil

973

El passat dijous 27 de juliol, en sessió plenària, l’Ajuntament de Sedaví va aprovar l’esborrany del Pla Territorial d’Emergències i el reglament regulador de la futura Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Sedaví.

Amb l’inici de la tramitació d’aquest Pla d’Emergències, és dona compliment a la Llei 13/2010 i es crea el marc legal necessari per a disposar al municipi d’un cos de Protecció Civil, amb l’objectiu de millorar les tasques de prevenció i seguretat al poble.

La creació de l’Agrupació de Voluntaris ja venia arreplegada al Pressupost Municipal per a aquest any, que va ser aprovat fa uns mesos, i on es dota de la suficient partida pressupostària a aquesta Agrupació, que en un futur molt proper iniciarà les seues activitats.

A més, en la mateixa sessió Plenària es va aprovar l’inici de les negociacions amb el poble de Beniparrell per tal de signar un conveni de col·laboració que permeta que la nova Agrupació de voluntaris desenvolupe tasques de prevenció i done suport també en la localitat veïna.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.