Sedaví cel·lebra el centenari de l’Agrupació Musical Santa Cecília amb un festival de bandes

649

El Musical de Sedaví va acollir el concert de festes amb motiu del centenari de l'Agrupació Musical Santa Cecilia, en el qual van participar les bandes juvenil, sènior i simfònica de l'entitat.

La banda juvenil, amb la direcció d'Enrique Andreu Muñoz, va interpretar els temes “Estamos de fiesta” d'Antonio García, “Obertura Ludiciana” de Javier Pinto i “The Lion King” d'Hans Zimmer.

Per la seua part la sènior band va fer el propi amb “La Morena de mi Copla” de Carlos Castellano, “Nueva York” de John Kander i Fred Ebb i “All of Me” i “Cha Cha Cha Senior” amb arranjaments de Daniel García Borrás, que va dirigir la seua actuació i finalment la banda simfònica va interpretar “Las Arenas” de Manuel Morales i “Overture To a New Age” de Jan de Haan, sota la batura de la directora Marita Primo Rocher, en un acte presentat per les falleres majors de Sedaví Noelia Mocholí i Carla Romero i que va comptar amb Manuel Sospedra com a mantenidor, que va resumir els cent anys de la Santa Cecilia sedavienca.

En l'esdeveniment, a més el President de l'Agrupació Musical Santa Cecilia, Ruben Pla, va imposar la insígnia de l'Agrupació amb motiu del centenari a dos antics directors: Fernando Sánchez Manzaneque i Alberto Ferrer.

A més la regidora de Cultura i Festes, Beatriz Cuesta, va col·locar el corbatí acreditatiu en l'estendard de la banda, acompanyada de l'alcalde Jose Francisco Cabanes i de tota la Corporació Municipal.

El primer edil, va col·locar la insígnia de l'Ajuntament als tres directors que van participar en el concert, que va concloure amb la interpretació de l'himne regional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.