Sant Vicent Ferrer ompli el barri de Natzaret

674

Fotos: Manolo Guallart.- L'esglèsia de la Purísima Concepció del valencià barri de Natzaret es va implir de gom a gom per a rebre l'esperit i les gents, milacre, música i colors de Sant Vicent Ferrer, amb asistència de nombrosos i digníssims representants de la Junta Central Vicentina.

_l7a4254

Entre els actes programats amb motiu de la trobada es representà part del milacre guanyador del primer premi del Concurs de Milacres en la seua edició 2016, amb el títol 'Las cruces de Salamanca', obra de Rafael Meliá, magistralment portat a terme per l'altar del Pilar.

_l7a4260

En l'aria de ponències, el director-clavari del Col·legi Imperio de Niños Huérfanos de Sant Vicent Ferrer parlà de la relació del Sant amb la figura de la Verge dels Desamparats. En lo que fa referència a presents i homenatges, Maria Falcón va rebre de la cofradia de la Verge de Natzaret, que també comptaba amb nombrosos representants al temple, un dibuix de la Verge dels Desamparats de Natzaret.

_l7a4286

La donació per part de la JCV, va consistir en una reproducció del Sant Vicent Ferrer xiquet de l'altar del Carme, obra de Ceballos i Sanabria.

_l7a4301

Després de la benedicció de la imatge de Sant Vicent Ferrer i els parlaments de Maria Falcón i el president de la cofraria Ramón Domingo, l'acte finalitzà amb el cant de la Salve a la Patrona.

_l7a4315

_l7a4411

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.