La Sant Silvestre Solidària de Paiporta supera els 500 participants i recull més de mitja tona d'aliments

608

La Sant Silvestre Solidària de Paiporta va tornar a batre el seu propi rècord de participació, amb aproximadament 525 corredors i corredores, i va recollir més de mitja tona d'aliments no peribles que foren entregats a Cáritas i Creu Roja. Enmig d'un ambient de festa i bon humor, aquest dijous es va disputar la carrera en què les paiportines i paiportins tornaren a demostrar el seu esperit solidari i participatiu.

Sant Silvestre Solidària de Paiporta

Com és tradicional, al finalitzar la prova, de menys de 3 quilòmetres, s'entregaren els premis a les millors disfresses: la masculina, la femenina, la del grup més nombrós i més original. Cadascun d'aquests guardonats s'emportaren a casa un pernil gentilesa del patrocinador de la carrera, Ciencasas.com, que va col·laborar amb la regidoria de Joventut i Esports i el Servei Municipal d'Esports en l'organització.

Una batucada va animar els moments previs a l'eixida i els posteriors, a més de l'habitual avituallament a base d'aigua i xocolata calenta per templar el cos.

Una vegada finalitzada la carrera pels carrers de Paiporta, l'alcaldessa, Isabel Martín, i la regidora d'Esports, Zaira Martínez (que foren dues de les participants), i diferents membres de l'equip de govern i la corporació municipal, varen entregar els pernils i altres obsequis als i les persones que prengueren part en la cursa.

Per últim, Caritas i Creu Roja recolliren els aliments donats per les persones que es varen inscriure i participaren en un esdeveniment que cada any trenca els registres de l'edició anterior i que posa de manifest l'esperit solidari i participatiu de la ciutadania de Paiporta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.