Rocafort celebra del 7 a l’11 de març la Setmana de la Dona

0
188

donesdel'hortaA3L’Ajuntament de Rocafort, a través de la regidoria d’Acció Social i amb la col·laboració de diverses associacions municipals, organitza la Setmana de la Dona que comença dilluns 7 de març i que acabarà divendres dia 11. La inauguració tindrà lloc al Nou Espai de l’antic Casino del poble, dilluns dia 7 a les 19.30 hores, amb un acte d’homenatge al treball de les dones de l’Horta.

Aprofitant el treball previ del col·lectiu Per l’Horta, que va editar un calendari en el qual conjuminava el treball de diverses foto-periodistes agrupades en el col·lectiu Dones Objectives i un grup de poetes valencianes, l’àrea municipal d’Acció Social, comptant amb la col·laboració d’aquests col·lectius, ha organitzat una interessant exposició en la qual s’han reproduït en gran format les fotografies, juntament amb els poemes que configuraven en calendari, per a exposar-los a l’aire lliure al carrer Bonavista i penjades de les balconades de les seues cases. Al costat dels panells, pot escanejar-se un codi QR per escoltar els poemes que acompanyen les imatges.

A l’apertura d’aquesta novadora exposició (el mateix dilluns 7 de març a la plaça de sant Sebastià, a les 18 hores) assistiran les fotoperiodistes i poetes, així com responsables de Per l’Horta que recorreran els panells amb l’acompanyament musical de solistes de l’Agrupació Musical de Rocafort.

L’exposició s’ha organitzat amb la pretensió de ser itinerant i estarà disponible per als ajuntaments i associacions que la sol·liciten.

Les fotògrafes que hi participen són Consuelo Chambó, Raquel Abulaila, Eva Ripoll. Almudena Torres. Amparo Simó, Emma Ferrer, Mónica Torres, Irene Marsilla,   Eva Mañez, Marga Ferrer, Provi Morillas, Les Olcina i Susi Artal i, les poetes, Mª Carme Arnau i Orts, Mercè Climent i Paià, Empar de Lanuza Hurtado, Carla González Collantes, Isabel Garcia- Canet, Àngels Gregori, Mª Josep Escrivà, Begonya Mezquita, Anna Montero, Begonya Pozo, Encarna Sant-Celoni i Vergés i Pepa Úbeda. La locució dels poemes és de Yolanda Muñoz i el disseny del cartell de Tomás Gorria i Elías Taño.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here