Roberto, Pasqual, Adrián de Museros i Adrián de Quart, primers liders del campionat de frontó individual

0
121

pilota-fronton-Adrián-museros

La categoria especial del campionat de frontó individual començava el passat el cap de setmana sense sorpreses en les quatre partides corresponents als dos grups en els que es divideix aquesta categoria.

Pel grup A, Roberto guanyava amb relativa comoditat a casa davant Moro de Massalfassar pel resultat de 41 a 28. L’altra partida d’aquest grup es feia més ajustada, Alejandro de Paterna queia davant Pasqual de La Pobla per 33 a 41. A punt de puntuar es va quedar Alejandro ja que inclòs arribaren a anar 33 a 34, i a partir d’ahi, el de La Pobla va exercir la seua hegemonia sobre tot, al traure.

Pel grup B, Adrián de Museros guanyava amb molta comoditat el seu paisà, Enrique, pel resultat de 41 a 10. Adrián va exhibir un gran nivell i apareix ja en les apostes de l’afició com a gran favorit, junt a Pasqual, per a disputar la final. D’altra banda, Jordi, després de fer una bona partida perdia el seu envit davant el jove Adrián de Quart, qui guanyava per 31 a 41.

Per tant, es situen al capdavant de les classificació del Grup A, Roberto i Pasqual, i Adrián de Museros i Adrián de Quart pel grup B.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.