Ricard Barberà encapçalarà la llista de Compromís per Xirivella a les Eleccions municipals

871

Ricard Barberà encapçalarà la llista de Compromís per a les municipals que se celebraran en maig, segons va decidir per unanimitat l’assemblea de Compromís per Xirivella. La resta de la llista es triarà aplicant el reglament de primàries de la formación, un procés que previsiblement culminarà els dies 9 i 10 de març i que estarà obert a tota la ciutadania inscrita bé com a adherits a Compromís o com a simpatitzants.

Xirivella Compromís Ricard BarberàBarberà es va mostrar molt il·lusionat amb el repte de tornar a encapçalar la llista de Compromís i va afirmar que “estem segurs que les xirivelleres i els xirivellers tornaran a donar el seu suport a un govern progressista, que voldran que el canvi es consolide. Amb el suport unànime del col·lectiu de Compromís em sent amb forces i il·lusió per a continuar encapçalant un projecte inclusiu i de futur al qual espere sumar moltes i molt diverses veus·.

Segons la secretària d’Organització, Silvia Villena, la candidatura de Barberà assegura la continuïtat del “projecte renovador i inclusiu que Xirivella necessita. En l’alcaldia de Xirivella fa falta una persona capaç de liderar un projecte plural, dialogant i amb molta capacitat de mediació, i alhora que tinga un ampli coneixement de la realitat del nostre poble i una capacitat contrastada de gestió, i  Ricard reunix totes eixes qualitats, com ha demostrat durant els seus dos anys d’alcaldia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.