Representants del CEIP Ciutat de Cremona demanen el manteniment del centre en un acte de la consellera d’Educació

0
185

OLYMPUS DIGITAL CAMERARepresentants del CEIP Cremona d’Alaquàs, de la Coordinadora de Professorat Interí i de STEPV s’han concentrat aquest matí davant l’hotel Astòria de València, on intervenia en un acte la Consellera d’Educació, María José Català.

Català, la Secretària d’Estat d’Educació, Monserrat Gomendio, i tota la seua comitiva han hagut d’escoltar les reivindicacions del Cremona, de la CPI i de STEPV per l’escola pública i contra la política de retallades i privatització.

Des de les 8.30 hores i fins les 11.00, s’ha mantingut la concentració a la porta de l’hotel, malgrat el fort vent, mentre a dins se celebrava un acte del ‘Fórum Europa. Tribuna Mediterránea’ sobre la LOMQE.

Davant les paraules de la consellera sobre “cambiar la pancarta por el pacto”, STEPV li ha recordat que el sindicat ha arribat a molts acords amb diversos consellers “però justament la seua etapa s’ha caracteritzat, lamentablement, per les contínues imposicions i no pel diàleg i el consens”. Així i tot, el sindicat s’ha mostrat obert a dialogar, “com sempre, sota la base de considerar l’educació pública l’eix vertebrador del sistema educatiu i de recuperar tots els drets perduts pel professorat”.

“A més, critiquem el doble discurs que fa servir la consellera, ja que davant els mitjans parla de consens però la seua pràctica es caracteritza per la imposició i la manca de diàleg. De fet, no ha assitit a cap mesa sectorial, ni es reuneix amb els sindicats. Ni tan sols atén les sol·licituds de centres educatius com el Ciutat de Cremona i molts altres”.

Vídeo de la concentració

En aquest vídeo, s’observa com la consellera abandona l’hotel mentre les persones concentrades exigeixen el manteniment del Cremona:

http://www.youtube.com/watch?v=r4OFGQWnPvQ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.