Es reprenen les obres d’instal•lació dels ascensors a l’estació de Renfe de Silla parades a principis de 2016

1220

Després d’anys d’espera, l’Ajuntament de Silla ha anunciat que d’ací a poc temps es reprendran les obres de les andanes i la dotació d’ascensors en el pas inferior de l’estació de Renfe del municipi.

Aquest projecte, que consisteix a dotar les tres andanes de l’estació d’accessibilitat mitjançant la instal·lació d’ascensors que permeten l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, va ser adjudicat pel Ministeri de Foment el novembre de 2014 i es va començar a executar durant el 2015. No obstant això, l’obra va quedar paralitzada durant el primer trimestre del 2016.

Les gestions efectuades per l’Alcaldia han aconseguit desbloquejar aquesta situació i les obres es reprendran durant el pròxim mes d’octubre, segons l’última conversa mantinguda ahir entre l’alcalde, Vicente Zaragozá, i el gerent de l’Àrea d’Estacions de Renfe Viajero de España.

Des que es va conèixer la paralització de l’obra, l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el regidor de Grans Projectes, Josep Melero, han contactat en moltes ocasions, tant amb el Ministeri de Foment com amb la Gerència de RENFE, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la població.

Renfe ha mostrat des del primer moment un gran interès a solucionar aquest problema i, en senyal del seu compromís cap a Silla, han manifestat que un dels seus directius visitarà l’estació durant els pròxims dies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.