El regidor de Ciudadanos Sento Rodríguez Cotanda deixa el seu carrec a l'ajuntament de Godella

0 lecturas

El proper dijous 28 a les 19:30 h tindrà lloc a l'Ajuntament de Godella el ple ordinari del mes de setembre, on el regidor de Ciutadans, Sento Rodríguez Cotanda, renunciarà al seu càrrec per motius personals i professionals.

Al mateix Ple prendrà possessió com a regidora d'Esquerra Unida Francisca Mocholí que sustitueix a Joan Cardo que va presentar la renuncia al votar en contra del pagament de una nova condena judical al consistori

A més, a aquesta sessió també es tractaran diversos aspectes de l'àrea d'Urbanisme i Medi Ambient dels quals s'ha parlat al CUMA, celebrat amb periodicitat mensual. La llicència d'obres per a la rehabilitació de l'habitatge del carrer Major 21, l'expropiació del solar del carrer Constitució 61, la modificació puntual n.10 del PGOU, o la caducitat del PAI dels sectors 31 i 32 seran alguns d'aquests temes.

D'altra banda, es portarà a acord l'adhesió a la central de contractació de l'Estat, s'aprovarà el compte general de 2016i es parlarà sobre la RPT per al canvi de jornada i horari laboral del conserge nº3.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.