El regidor de Ciudadanos Sento Rodríguez Cotanda deixa el seu carrec a l’ajuntament de Godella

0
962

El proper dijous 28 a les 19:30 h tindrà lloc a l’Ajuntament de Godella el ple ordinari del mes de setembre, on el regidor de Ciutadans, Sento Rodríguez Cotanda, renunciarà al seu càrrec per motius personals i professionals.

Al mateix Ple prendrà possessió com a regidora d’Esquerra Unida Francisca Mocholí que sustitueix a Joan Cardo que va presentar la renuncia al votar en contra del pagament de una nova condena judical al consistori

A més, a aquesta sessió també es tractaran diversos aspectes de l’àrea d’Urbanisme i Medi Ambient dels quals s’ha parlat al CUMA, celebrat amb periodicitat mensual. La llicència d’obres per a la rehabilitació de l’habitatge del carrer Major 21, l’expropiació del solar del carrer Constitució 61, la modificació puntual n.10 del PGOU, o la caducitat del PAI dels sectors 31 i 32 seran alguns d’aquests temes.

D’altra banda, es portarà a acord l’adhesió a la central de contractació de l’Estat, s’aprovarà el compte general de 2016i es parlarà sobre la RPT per al canvi de jornada i horari laboral del conserge nº3.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here