Rafelbunyol repartix material sostenible per a la II Ruta de la Tapa

13 lecturas
Les regidories de Comerç i Festes de l'Ajuntament de Rafelbunyol comencen el repartiment del material de la campanya "+A prop +Sostenibles +Responsables #SomRafelbunyol" als bars participants en la II Ruta de Tapa.
Repartiment del material al comerços/ Foto: Rafelbunyol
Aquesta campanya de Responsabilitat Social, portada a terme juntament amb l'Associació Local d'Empreses i Comerços (ALEC), contempla proveir de catifes de desinfecció, gots reciclables i bosses de cartó i de tela als comerços de Rafelbunyol, amb l’objectiu de fomentar entre la població el consum responsable i de proximitat.
Segons Tono Ros, regidor de Festes, “volem aprofitar el començament de la II Ruta de la Tapa i l'afluència de gent d'aquesta per a començar a conscienciar a la població de la importància d'un consum més responsable i sostenible".
"La pròxima setmana continuarem repartint el material a la resta de comerços del municipi, una actuació mitjançant la qual continuem avançant en una de les nostres prioritats: donar suport a l'economia local després de la crisi provocada per la pandèmia" declara Fernando Ciges, regidor de Comerç.
I és que, tal i com assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol, “aquesta campanya permet continuar treballant en el recolzament del teixit comercial i hostaler local, molt castigat després les restriccions de la Covid-19, mentre que fomentem entre la ciutadania els valors i la cultura de la Responsabilitat Social, especialment del consum de proximitat, sostenible i responsable".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí