Rafelbunyol recolza el teixit comercial i empresarial per a fomentar la seua recuperació

757

La regidoria de Comerç de l'ajuntament de Rafelbunyol es va reunir ahir amb la directiva de l'Associació Local d'Empreses i Comerços (ALEC) per a continuar treballant en el seu projecte de foment de la Responsabilitat Social i del consum de proximitat.

Reunió amb ALEC/ Foto: Rafelbunyol

Per decisió conjunta, "+A prop +Sostenibles +Responsables #SomRafelbunyol" serà el nom de la campanya orientada a recolzar la recuperació del teixit comercial i hostaler local, mitjançant el foment entre la ciutadania dels valors i la cultura de la responsabilitat social, especialmente del consum de proximitat, però també, sostenible i responsable.

"Es tracta d'una campanya amb un doble vessant: impulsar la compra en el comerç local i conscienciar a la població de la importància d'un consum més responsable i sostenible" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

"Posar en marxa actuacions que donen suport a l'economia local després de la crisi provocada per la pandèmia és una de les nostres prioritats. Volem treballar amb el teixit comercial i per a ell, raó per la qual aquest projecte s’està duent a terme amb la col·laboració i consens d'ALEC" afirma Fernando Ciges, regidor de Comerç.

Aquest projecte de promoció del comerç local és possible gràcies a una subvenció de 5.000 € de la Diputació de València, que l'ajuntament ha aconseguit dins de la convocatòria per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.