Rafelbunyol posa en marxa per primera vegada el programa 'Un xiquet, un joguet'

4 lecturas

regalsL'Ajuntament de Rafelbunyol, mitjançant la subvenció de la Diputació de València, ha posat en marxa per primera vegada el programa Un xiquet/a, un joguet que s'assegurarà que cap xiquet de la localitat es quede sense joguets el dia de Reis.

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Rafelbunyol, considera essencial que tots els xiquets del municipi, amb independència de la situació econòmica de les seues famílies, reben un joguet el dia de Reis que els permeta gaudir de la seua infància i continuar amb el seu desenvolupament integral igual que la resta de menors.

El joc és un dels aspectes essencials per al creixement d'un xiquet. Des de xicotets, un impuls ens espenta a descobrir, a manipular, observar i interpretar el món que ens envolta. Aqueix impuls és el desig de jugar, que ens ajuda a fer amics, a relacionar-nos amb els altres, a desenvolupar les nostres habilitats i capacitats.

Per açò, l'Ajuntament ha considerat prioritari apostar per aquesta iniciativa, pionera en el nostre municipi, considerant que, per a aquests menors, les famílies dels quals es troben en risc d'exclusió social, el fet de rebre un regal nou durant la Cavalcada de Reis implica recobrar la il·lusió i sentir-se com la resta dels xiquets les famílies dels qual no travessen per una situació tan complicada com la d'aquests.

Un programa del que es van a beneficiar un total de 40 menors en risc d'exclusió social i amb un cost de 1.999, 99 euros, finançats per la Diputació de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí