Rafelbunyol posa en marxa la segona ruta de la tapa 'De Mos a Mos'

818

Rafelbunyol prepara una cita amb la seua gastronomia local que tindrà lloc a la localitat del 27 d'agost al 5 de setembre. Es tracta de la segona edició de la ruta de la tapa 'De Mos a Mos', que ha estat organitzada per les regidories de Festes i Comerç.

És una iniciativa a la qual ja s'han sumat els bars i restaurants interessats que hauran d'aplicar les mesures de seguretat i recomanacions establides pels organismes competents per a la prevenció de la Covid-19.

Es tracta de la segona edició consecutiva d'aquesta ruta que serveix com a aparador gastronòmic i en la qual la ciutadania elegirà la seua tapa favorita. Una votació que li permetrà guanyar, mitjançant sorteig, un sopar per a dues persones en el local guanyador de la millor tapa

El regidor de Festes, Tono Ros, ha subratllat que “aquesta ruta coincideix amb la programació de Cultura d’Estiu: concerts, espectacles i activitats per a tots els públics, a l'aire lliure, amb seients assignats i aforament limitat. Es tracta d'unes ‘No Festes’ en l'època que les duríem a terme, per a donar als nostres veïns i veïnes una alternativa cultural i d'oci de qualitat però amb totes les mesures sociosanitàries pertinents”.

Per part seua, el regidor de comerç, Fernando Ciges ha destacat que “promovem aquesta iniciativa com un impuls al comerç local a través d'una cita gastronòmica de qualitat. El posar en marxa aquestes accions, amb els actuals temps de pandèmia, fan que siguen més difícils de consolidar donada la incertesa del sector hostaler, però des de l'Ajuntament continuarem secundant i impulsant iniciatives que afavorisquen l'economia de proximitat”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.