Rafelbunyol oferirà descomptes de 100 euros en el Bonometro als estudiants

876

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha impulsat per primera vegada ajudes per a la compra de títols de Bonometro per a estudiants residents al municipi que durant el curs 2017/2018 realitzen els seus estudis en centres situats fora del terme municipal, i a les zones A o AB de la xarxa de Metrovalencia.

Es tracta d'un descompte mínim del 30 % en total del preu del bonometro, que suposarà un estalvi de 80 euros per a la zona A, passant de 267 euros a 187 euros, i de 100 euros a la zona AB, havent d'abonar 233,20 euros enfront dels 333,20 euros que eren habituals.

L'Ajuntament, “conscient de la importància de l'Educació per al futur de la joventut, així com de l'actual situació econòmica”, creu imprescindible el suport econòmic a les famílies d'estudiants, a través del finançament parcial del transport públic.

“El benestar dels i les nostres estudiants, així com fomentar l'accés a l'Educació, de manera igualitària és una prioritat per a nosaltres, motiu pel qual em satisfà enormement impulsar aquestes ajudes”, afirma l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López.

Dit Bonometro serà vàlid per 9 mesos compresos dins del curs acadèmic, per a estudiants, amb padró a Rafelbunyol, matriculats en algun centre públic o concertat d'ensenyament Secundari, Batxillerat, Universitat o Postgrau Públics fora de Rafelbunyol, i la ubicació del qual estiga en municipis compresos a les zones de metro A o AB.

El termini de presentació de sol·licituds i documentació serà del 28 d'agost a l'11 de setembre de 2017, ambdós inclosos, en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.