Rafelbunyol obrirà la piscina d'estiu la primera setmana de juliol amb cita prèvia i aforament limitat

640
L'Ajuntament de Rafelbunyol obrirà la seua piscina d'estiu municipal la primera setmana de juliol amb cita prèvia, aforament limitat i un rigorós protocol anticovid per complir totes les mesures recollides en la resolució publicada al DOGV el 3 de juny de la Conselleria de Salut Pública per a garantir la seguretat dels banyistes.
piscina verano RafelbunyolEl regidor d'esports de l'ajuntament de Rafelbunyol, Tono Ros, ha explicat que "l'aforament estarà limitat al 75% de la capacitat de les instal·lacions, senyalització de les normes i del recorregut d'entrada i eixida, amb reserva anticipada i compra preferiblement en línia".
Ros ha afirmat que "es vigilarà l'exhaustiu compliment de les mesures de la normativa covid-19 i a més la desinfecció i neteja es realitzarà de manera constant".
La piscina mantindrà l'horari d'anteriors estius, és a dir, de dilluns a diumenge d'11 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Així mateix, també es mantenen els preus: gratis per a menors de 6 anys, 2 € per a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys i 3 € per a persones majors de 13 anys. Tots ells amb un descompte del 50% per als veïns i veïnes de la localitat.

Web de venda anticipada d'entrades

Com a novetat d'enguany i per a facilitar la compra sense contacte, s'habilitarà una web de venda anticipada d'entrades. A pesar que es podran adquirir en taquilles es recomana fer-ho en línia per a evitar cues i controlar millor l'accés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.