Rafelbunyol obrirà la piscina d'estiu la primera setmana de juliol amb cita prèvia i aforament limitat

0
7 lecturas
L'Ajuntament de Rafelbunyol obrirà la seua piscina d'estiu municipal la primera setmana de juliol amb cita prèvia, aforament limitat i un rigorós protocol anticovid per complir totes les mesures recollides en la resolució publicada al DOGV el 3 de juny de la Conselleria de Salut Pública per a garantir la seguretat dels banyistes.
piscina verano RafelbunyolEl regidor d'esports de l'ajuntament de Rafelbunyol, Tono Ros, ha explicat que "l'aforament estarà limitat al 75% de la capacitat de les instal·lacions, senyalització de les normes i del recorregut d'entrada i eixida, amb reserva anticipada i compra preferiblement en línia".
Ros ha afirmat que "es vigilarà l'exhaustiu compliment de les mesures de la normativa covid-19 i a més la desinfecció i neteja es realitzarà de manera constant".
La piscina mantindrà l'horari d'anteriors estius, és a dir, de dilluns a diumenge d'11 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Així mateix, també es mantenen els preus: gratis per a menors de 6 anys, 2 € per a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys i 3 € per a persones majors de 13 anys. Tots ells amb un descompte del 50% per als veïns i veïnes de la localitat.

Web de venda anticipada d'entrades

Com a novetat d'enguany i per a facilitar la compra sense contacte, s'habilitarà una web de venda anticipada d'entrades. A pesar que es podran adquirir en taquilles es recomana fer-ho en línia per a evitar cues i controlar millor l'accés.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí