Rafelbunyol obri demà la piscina descoberta amb millores i l’ampliació de la zona d’oci

500

La Piscina Descoberta Municipal de Rafelbunyol obrirà les seues portes demà, 1 de juny, amb millores i una important ampliació de la zona d’oci. La temporada estival comença i amb l’arribada de les altes temperatures, l’Ajuntament Local posa en marxa de nou la seua Piscina d’Estiu que romandrà oberta al públic fins al 31 d’agost.

piscina_1 La Regidoria d’Obres del Consistori de Rafelbunyol ha reparat tant la piscina d’adults com la piscina infantil, que han sigut reajuntades, a més d’ampliar considerablement la zona d’esplai. “S’han afegit 350 metres de gespa i nombrosos para-sols perquè els usuaris i usuàries puguen prendre el sol, jugar i gaudir d’una estona d’esplai còmodament i a l’ombra, després del seu bany”, explica Santiago Bellver, regidor d’Obres Públiques.

No obstant açò, aquests no són els únics canvis d’enguany en la Piscina d’Estiu, l’alcalde de la localitat, Fran López, ha comentant que “hem decidit ampliar l’horari de la piscina, un divendres al mes, 3 en total, fins a les 00 hores. Una iniciativa posada en marxa per a facilitar una alternativa d’oci nocturn saludable a la població, sobretot als i les joves que són els qui més demanden aquest tipus d’opcions”. piscina_2

Aquests divendres seran el 17 de juny, 15 de juliol i 12 d’agost. L’horari habitual per a la resta de jornades serà de dilluns a divendres d’11 a 13.30 i de 16 a 20 hores, dissabte i diumenges d’11 a 14 i 16 hores.

De l’1 al 19 de juny, de dilluns a divendres, la Piscina només estarà oberta a les vesprades, en horari de 16 a 20 hores pel que el cost de l’entrada tindrà el 50% de descompte en ser menys hores d’obertura. El preu de les entrades i abonaments poden consultar-se en la pàgina web municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.