Rafelbunyol no obrirà la piscina d'estiu per prevenció davant la pandèmia

488

Enguany no obrirà la piscina d'estiu de Rafelbunyol. Tot i les crítiques de l'oposició en un any en el que han millorat les condicions sanitaries, el equip de govern de la localitat de l'Horta Nord ha decidit no obrir la piscina per segón any consecutiu.

Piscina d'estiu/ Foto: HN

Tono Ros, regidor d'Esports, va traslladar en el plenari, que "com la piscina és un lloc d'esplai i oci, i que hui en dia les condicions i restriccions, que exigeix la normativa davant la covid19, no són les òptimes per al desenvolupament d'aquesta activitat. Hem pres la decisió d'enguany no obrir la piscina per segon any consecutiu, seguint les actuacions preventives d'aquest Govern davant la pandèmia. Esperem, l'any que ve, retornar aquest servei amb seguretat, ja que el primer davant de tot, és la responsabilitat", ha apuntat Ros.

Dures critiques des del Grup Popular

Des de el PP de Rafelbunyol han emés un comunicat a les xarxes socials on critiquen la decisió del equip de govern. "No entenem que la piscina coberta sí que estiga oberta i que per prevenció davant de la situació de la Covid-19, el Sr. Fran Lopez, ha decidit no obrir la piscina d'estiu amb 0 casos de contagis a Rafelbunyol...", apunten els populars.

"Pobles veíns com Puçol (ja va obrir l'any passat), Meliana, Rocafort, Albuixech, Alfara, Bonrepòs i Mirambell, Almássera, Massalfasar, sí que obriran les seues piscines d'estiu amb les mesures establides per Conselleria". Els populars apel.len a l'alcalde Fran López a prendre una desició per a poder prender el bany en estiu. "Sr. López, oferisca servici de transport gratuït a Rafelbunyol per a accedir a la platja o piscines veïnes. Encara que donar la cara no és el seu, faça el favor d'actuar com a alcalde", denuncien.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.