Rafelbunyol homenatgea als seus majors

0
158

L’Ajuntament de Rafelbunyol brinda hui homenatge als i les majors de la localitat. Una tradicional jornada en la qual es produeixen tot un seguit de actes dedicats a la tercera edat.

Rafelbunyol. dia de la gent granEls actes commemoratius començaven a les 11 hores en la Residència Municipal Verge del Miracle, on les Filles de María 2016 feien lliurament “dels panets” als i les residents.

Tot seguit, la Corporació Municipal al costat de les festeres, acudien a la Llar del Jubilat, on se’ls ha fet lliurament d’un gran ram de flors als i les 55 majors que enguany compleixen 75 anys.

Posteriorment, en comitiva i acompanyats per la Banda de Música de La Primitiva de Rafelbunyol, s’han dirigit a l’Església per a assistir a la Missa d’Acció de Gràcies a la Patrona, la Mare de Déu del Miracle.

Acabat l’ofici religiós, un autobús ha traslladat als homenatjats fins a l’acte principal de la jornada: un multitudinari menjar de germanor.

Un gran menjar per a més de 270 comensals, celebrada a “El Castell”, al qual l’Ajuntament convida als veïns que enguany han complit tres quarts de segle. Tota la Corporació Municipal, tant els regidors com l’alcalde, s’han pagat el cobert en aquest menjar.

La jornada sobrenomenada com “El Dia de la Gent Gran” continua aquesta vesprada amb l’actuació a les 18:00 hores, de l’Orquestra Simfònica de “La Primitiva” de Rafelbunyol que brindarà un concert per als veïns i veïnes en els jardins de la Residència.

Dins de la programació festiva d’hui, l’Associació AFER (Associació de Festejos de Rafelbunyol) ha organitzat una yincana per a majors de 16 anys, amb divertides proves per equips, en el parc Ausiàs March.

Finalment, per a acabar amb aquest replet dia d’actes, la música serà la protagonista amb la Nit d’Òpera i Sarsuela a les 22 hores a la Plaça de l’Ajuntament. En acabar, la música canvia d’estil amb la segona Nit del Rock que comptarà amb l’actuació del grups Tarquim Rock Band, Mil Duros i Sant Rock’n’Roll.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here