El Govern de Rafelbunyol inicia en Flor de Mayo la seua ruta per les empreses del municipi

666

L'alcalde, Fran López, i el regidor d'Indústria i Comerç, Fernando Ciges, van visitar la passada setmana les instal·lacions de l’empresa Flor de Mayo, de productes de bellesa i per a la casa, i van mantenir una reunió amb els seus màxims responsables, dins de la ronda de visites a empreses que estan realitzant per a conèixer el tipus d'indústria existent, el seu model empresarial, així com atendre les seues necessitats.

López ha afirmat que el cas de Flor de Mayo és especial ja que segueix sent una empresa familiar 26 anys després de la seua obertura malgrat el seu creixement exponencial constant, amb una important facturació anual, que la situen dins de les empreses més importants del Polígon Industrial de Rafelbunyol quant a volum de negoci.

Segons el propi alcalde, “diu molt de la filosofia empresarial de Flor de Mayo que el seu fundador, Jesús Gómez, qui ja ha donat pas a les noves generacions de la seua família després de la modernització de la seua empresa en 2005, continue al peu del canó, no solament assessorant a l'actual equip sinó dins de la pròpia fàbrica en l'àrea d'envasament. Una mostra del que és hui: la conversió d'un xicotet negoci familiar en una empresa solvent amb una sòlida i valuosa estructura”.

“És una satisfacció comprovar que el nom de Rafelbunyol està arribant a més de 35 països de tot el món, associat a productes de qualitat com els de Flor de Mayo”, assegura Fran López.

L'equip de Govern, representat per l'alcalde i el regidor d'Indústria i Comerç, ha escoltat les necessitats de l'empresa en relació a l'estat del polígon industrial, reparacions en la via pública i altres qüestions en les quals l'Ajuntament de Rafelbunyol pot actuar com a intermediari.

El polígon industrial és el principal motor econòmic i de creació d'ocupació del municipi, per açò, des de l'Ajuntament conscient que el polígon de Rafelbunyol té moltes fortaleses, però també febleses, amb un full de ruta, presentada per la Càtedra Divalterra el passat octubre, sobre com acabar amb les deficiències existents, treballa ja a aconseguir el finançament necessari per a millorar les seues infraestructures, amb un sòlid projecte entre les mans, amb el compromís que el polígon de Rafelbunyol es continue sent un polígon de referència a l'Horta Nord.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.