Rafelbunyol es prepara per a la Nit de Farolets de les seus festes

1364

Rafelbunyol dedica hui el dia als xiquets i les xiquetes de la localitat amb nombroses activitats dins el seu programa de festes.

La jornada ha començat a les 11:30 del matí amb un parc infantil que ha comptat amb castells inflables i jocs mixts, d’aigua i tradicionals, on el públic més menut ha pogut gaudir d’un matí diferent.

Aquest dia especial continuarà a les 18 hores, amb una sèrie de tallers infantils, on destaca l’organitzat per AFER (Associació de Festes de Rafelbunyol), el qual consistirà a ajudar i ensenyar als xiquets i xiquetes a fer els seus propis farolets per a la ja tradicional 'Nit de Farolets'.

La novetat d’aquest any seran les activitats esportives de la vesprada amb tallers de les diferents activitats que es realitzen en el Centre Esportiu Margaix i després Body Combat, organitzada per Gym Rafel-X-Force, on a més se sortejarà un mes de gimnàs gratis entre els i les participants.

En la nit màgica dels “farolets”, gent de totes les edats faran un passacarrer il·luminant els carrers amb les llums de centenars de farolets, elaborats amb carabasses, melons d'Alger i melons, acompanyats de la banda de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol.

A continuació, quasi un centenar de xiquets i xiquetes, organitzats en 27 grups diferents, protagonitzaran la 'Nit de Playbacks', omplint la Plaça de l’Ajuntament de llums, música i dansa.

El 'Dia del xiquet i la xiqueta' arribarà a la seua fi amb una discomòbil a càrrec de Dj Torwho a la zona Late Creueta a partir de la 01.00 h.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.