Rafelbunyol es prepara per a disfrutar dels acts culturals i festius organitzats en motiu del 9 d'Octubre

551

L’Ajuntament de Rafelbunyol commemorarà del 8 al 12 d’octubre el Dia de la Comunitat Valenciana amb una variada programació cultural i festiva.

ayuntamiento de RafelbunyolEls actes començaràn amb rock per a tota la família, de la mà del grup Nanets Band Rock i el seu concert per als més xicotets i les xicotetes de la casa, el pròxim dimarts, 8 d’octubre, a les 19:30 hores en la plaça de la Corona.

En acabar el concert, a les 21 hores, la plaça s'omplirà de llum i olor de pólvora, amb un correfocs a càrrec de Els Dimonis de Massalfassar.

A l’endemà, 9 d’octubre, la bona gastronomia serà l'eix central. La penya El Pilar serà l’encarregada de l'elaboració d'un dels plats més típics valencians: la caldera. Multitud de calderes s'estendran pel carrer Magdalena perquè tot qui ho desitge que puga portar-se a casa la seua ració per tan sols 2 euros. El repartiment es durà a terme partir de les 14 hores.

Els actes continuen, el dissabte dia 12 d’octubre amb la música i la tradició com a protagonistes. A les 18:30 h se celebrarà el 5é Aplec de Dolçainers i Tabaleters i danses valencianes. Un esdeveniment que començarà amb un passa carrers des de la Plaça de l’Ajuntament fins a la Residència.

Finalitzat l'aplec, i ja al recinte de l’Auditori Rafelbunyol, a les 20:00 inaugurarem el Festival de Música Contemporània Rafel Festival amb un concert gratuït de Fukio saxophone Quartet, grup guanyador de la primera edició del Concurs internacional d'interpretació de Música de nova creació [email protected]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.